Heet van de naald…

Blijf op de hoogte van het allerlaatste bloemennieuws in en rondom onze winkel. Bovendien is dit de plek waar we u informeren omtrent seizoensgebonden acties en interessante aanbiedingen. Een goede reden om deze pagina regelmatig te checken. En laat gerust een reactie achter als u dat wilt. Dat vinden we leuk.

Gesloten 2 januari 2021

Op 2 januari 2021 gaan we even bijkomen van de kerstdrukte en daarom zijn we die dag gesloten. Ook kunnen die dag geen online bestellingen worden gedaan. Op 4 januari zijn we weer bereikbaar.

Lees meer
Medinilla in het nieuws!

Medinilla in het nieuws!

Het Brabants Dagblad was vandaag in de straat voor een reportage om een beeld te geven hoe ondernemers in de regio omgaan met de nieuwe corona maatregelen. Ook zijn ze bij ons langs geweest. Lees het complete artikel hier

Lees meer
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Lieve klanten, Na een onzekere start van de huidige lockdown zijn wij enorm blij dat wij jullie mogen blijven ontvangen. Want buiten verkopen mag. Daarom zetten wij de komende tijd de mooiste spullen buiten en zullen wij onze etalages zo inrichten dat u volop...

Lees meer
Bezorgers gezocht

Bezorgers gezocht

BEDANKT voor de vele reacties. Wij zijn inmiddels voorzien van bezorgers die uw bloemen kunnen bezorgen.

Lees meer
Secretaressedag

Secretaressedag

Bel / mail & bestel en wij verwennen uw secretaresse met een mooi boeket.013-4670293 / Info@medinillabloemsierkunst.nl

Lees meer
Hortensia aanbieding!

Hortensia aanbieding!

!!!!Vandaag speciaal naar de hortensia kweker gereden om hem te steunen.We hebben hele mooie hortensia’s in 4 kleuren!! Kom naar de winkel en maak gebruik van onze hortensia aanbieding!!!

Lees meer

…en volg ons ook op social media

Bouvardia

Bouvardia ternifolia

betekenis: Veelzijdigheid