Hier kunt u ons vinden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag gesloten

Geen koopavond

9:00 – 18:00 uur

9:00 – 17:00 uur

Klantenservice

Bestellen en betalen…
Bent u opzoek naar een mooie bos bloemen, prachtige rode roos of heeft u specifieke wensen? U kunt uw bloemen bestellen via onze webshop, telefonisch via 013 4670293 of stuur een email naar info@medinillabloemsierkunst.nl. Via de webshop heeft u de mogelijkheid om direct te betalen via Ideal of bank. Ook bieden wij de mogelijkheid te betalen via een Tikkie wanneer u uw bloemen telefonisch of per email besteld.
Levertijd en bezorging…
Wij laten de bloemen voor u spreken! We bezorgen in Tilburg, Riel, Goirle, Gilze-Rijen, Hulten, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Hilvarenbeek en Waalwijk. Ook verzorgen wij uw bloemenwens buiten Tilburg en omgeving tot over de gehele wereld! Dit doen wij met behulp van, bij Fleurop aangesloten, collega bloemisten.
Garantie…
Optimale kwaliteit en service staan bij ons op de allereerste plaats. Omdat onze planten en snijbloemen rechtstreeks aan de klok worden ingekocht, garanderen we een eersteklas product voor een scherpe prijs. We vinden het belangrijk dat u lang plezier heeft van uw bloemen en daarom helpen en adviseren we u graag bij het maken van een keuze. We zien u immers graag weer terug in onze winkel.

Echter hebben wij te maken met dagverse producten en kan het een keer voorkomen dat de bloemen niet aan de kwaliteitseisen voldoen die wij garanderen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u in dit geval met de bloemen langskomt, zodat wij kunnen zien wat er aan de hand is. Waar nodig kunnen wij u extra verzorgingstips meegeven. En uiteraard gaat u met een nieuw gelijkwaardige bos weer naar huis.

Laat hier uw bericht achter

11 + 12 =

Iris

Iris ensata

betekenis: Ik heb een boodschap voor jou

Medinilla Bloemsierkunst & Decoratie
Burgemeester van de Mortelplein 44 – 5037 PJ Tilburg  |  Telefoon 013 467 02 93  |  info@medinillabloemsierkunst.nl