Over Medinilla Bloemsierkunst & Decoratie

Medinilla Bloemsierkunst is met de bloemenwinkel aan het Burgemeester van de Mortelplein na ruim 38 jaar uitgegroeid tot een begrip in Tilburg.

Kwaliteit en service is ons belangrijkste doel. Samen met ons enthousiast personeel staan wij voor u klaar om u te helpen en aan al uw wensen te voldoen. Omdat wij de snijbloemen en planten rechtstreeks aan de klok inkopen kunnen wij de prijs aantrekkelijk en de kwaliteit hoog houden.

Fleurop lidmaatschap
Laat u verrassen en klik verder op onze website. In een ruime straal rond Tilburg worden uw bestellingen door ons persoonlijk bezorgd. Ook kunnen wij mede door ons Fleurop lidmaatschap, uw orders zowel nationaal als internationaal verzorgen. Uw bestelling zullen wij met de grootste zorg uitvoeren.

Wauw-Factor
Enige tijd geleden hebben wij de winkel drastisch verbouwd en is er een totaal nieuw lichtplan aangelegd. Zowel voor onze klanten als wij zelf heeft de winkel daardoor echt de Wauw-Factor gekregen. De voordelen van Medinilla zijn o.a.: Fleurop lidmaatschap, Kwaliteit, Service, Al meer dan 38 jaar een begrip, persoonlijke bezorging,  aantrekkelijke prijzen, enthousiast personeel en interesse.

Wij danken u voor uw interesse om onze site te bekijken of een bestelling te plaatsen.