Levertijd en bezorging

Bezorgen in de regio

Wij bezorgen middels een eigen bezorgservice in onderstaande plaatsen:

Tilburg (€ 4,-)
Goirle (€ 5,-)
Riel (€ 6,-)
Berkel-Enschot (€ 6,-)
Udenhout (€ 6,50)
Loon op zand (€ 6,50)
Hilvarenbeek (€ 6,50)
Oisterwijk/Moergestel (€ 6,50)

Buiten deze regio wordt € 6,50 in rekening gebracht. Voor de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht wordt € 7,25 in rekening gebracht. ( bezorgkosten worden automatisch berekend op basis van het verzendadres)

Levertijd

Voor 13:00 uur besteld de zelfde dag geleverd. Wilt u een boeket voor de middag geleverd hebben dan dient deze 1 dag ervoor bij ons bekent te zijn.

Op zondag worden geen leveringen gedaan. ( uitzondering hier op is Moederdag en eventueel aangekondigde zondagen )
Bezorgen met Fleurop

Indien uw bestelling buiten ons eigen bezorg gebied valt wordt uw bestelling bezorgt door een Fleurop.

Maakt u gebruik van een overboeking wordt de bestelling pas verzonden als wij uw betaling hebben ontvangen. Hier kan enige tijd overheen gaan, hou daar rekening mee!

Wat is Fleurop?

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen,nationaal en internationaal. In Nederland zijn ruim 1.300 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 51.000 verdeeld over ruim 135 landen!

Fleurop stelt strenge kwaliteitseisen aan haar bloemisten. Bloemen zijn een prachtig product geschikt voor iedere boodschap die u wilt overbrengen, zowel voor een persoonlijke als zakelijke boodschap. Bloemen of planten als relatiegeschenk, promotiemiddel of als sfeermaker in een bedrijf.

Waarom Fleurop?

Landelijk en wereldwijd netwerk van bloemisten.

Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 135 landen! Per jaar bezorgt Fleurop 40 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop met haar 1.300 leden een landelijke dekking.

Symbool voor kwaliteit

In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleurop-vignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.

Versheidgarantie

Fleurop bloemisten kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheids-garantie.